; Tala Fou - Fa'afefea ona Fa'aoga Sa'o le Fascia Gun?
itulau_ulu_bg

Tala Fou

Fa'afefea ona Fa'aoga sa'o le Fascia Gun?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fana fascia, e tatau ona tatou filifilia muamua le ulu faʻaoga talafeagai, o le ulu laʻititi (ulu o le pulu) pe a fai o se tamaʻi musele o loʻo taulaʻi i ai, ma le ulu lapoʻa (ulu polo) pe a fai o le vaega faʻatatau o se maso tele.

E lua fo'i auala e fa'aoga ai, o le muamua o le strafing, fa'atumauina le ulu o le fana fascia fa'asaga tonu i le musele o lo'o fa'atatau i ai, tausia le mamafa talafeagai, ma fa'agasolo malie i tua ma luma i le itu o alava maso.O le lona lua o se ta'i fa'atatau, lea o lo'o tu'u sa'o ai le ulu o le fana fascia i le musele fa'atatau, ona ta ai lea i le tulaga lava e tasi mo le 15-30 sekone.Po o le a lava le auala, faʻaaoga ma le maso faʻamoemoe e malolo.

E tatau ona tatou gauai atu i mea nei pe a faʻaaogaina fascia fana e puipuia ai faʻalavelave

Aua le fa'aogaina i le ulu, ua, fatu ma itutinosa.

Contraindicated i ponaivi;

E mafai ona faʻaaogaina i luga o masini vaivai pe a le mafua ai le tiga ogaoga ma le le mautonu;

Aua e te nofo i le vaega e tasi mo se taimi umi.

fa'amatalaga autu-(4)

O le a se mea e tatau ona ou mafaufau i ai pe a filifilia se fana fascia?

O se fana fascia faʻaoga e le taugofie, o lea e tatau ai ona tatou taulai atu i nisi o uiga i le faʻatau, taumafai e faʻatau se fascia fana faʻatau i se tau taugofie.

01 Galuega ma Faiga

Le amplitude
O le maualuga maualuga o le vibration poʻo le oscillation, o le maualuga o le amplitude, o le fascia fana ulu e mafai ona umi atu, lavea mamao, o le mamafa foi e matua tele, lagona intuitive e sili atu le mamana.O masini e maualuga atu amplitudes na lagona le sili atu le malosi o le mamafa e oo lava i le maualalo o le saoasaoa.
Saosaoa (RMP)
O le RPM e fa'atusa mo ta'amilosaga i le minute, o le fa'afia lea e mafai ona ta ai se fana fascia i le minute.Ole maualuga ole RPM, ole malosi ole sasa.O le tele o fana massage e iai le saoasaoa e tusa ma le 2000 RPM i le 3200 RPM.O se saoasaoa maualuga e le o lona uiga e sili atu taunuuga, e sili atu ona taua le filifilia o se saoasaoa e fetaui ma oe.O le mea moni o se fana fascia fa'asao vave o le a sili atu ona aoga.
Malosi o le taofi
E faasino i le mamafa e mafai ona faʻaaogaina aʻo leʻi taofia le gaioi o le masini, o lona uiga o le maualuga o le mamafa e mafai e le masini ona tatalia.Talu ai ona o le malosi e fa'afeagai, o le tele o le malosi o le pa, o le sili atu lea o le malosi o le fascia fana i luga o maso, e maua ai se lagona malosi o le aafiaga.

02 Isi Vaega

Le pisa
A fa'aoga le fana fascia, e mautinoa lava le pisa o lana afi afi (iunite eletise).O nisi fana fascia e leotele, o nisi e filemu.Afai e te maaleale i le pisapisao, e tatau ona e gauai faʻapitoa pe a faʻatau.
Malo o le maa
O le fana fascia o se masini feavea'i uaealesi e pei o se telefoni fe'avea'i, o lea e taua ai le ola maa, ma e leai se tasi e mana'o e toe fa'aola se fana fascia i taimi uma e fa'aoga ai.I se tulaga lautele, o se fana e tasi o le fascia fana e mafai ona ausia manaoga i aso taitasi i le 60 minute.
Le ulu fa'apipi'i
E mafai ona filifilia ulu fa'apitoa eseese e fa'atatau i mea e mana'omia, ma o le tele o fana fascia e masani ona aofia ai mea fa'apolopolo po'o pulu pulu e pei o tulaga masani.E le gata i lea, o nisi ulu faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu se poto masani sili atu, e pei o se ulu faʻapitoa faʻapitoa mo faʻamaʻi vaʻa lua.
O le mamafa o le
O le mamafa o le fana fascia o se iloiloga foi, aemaise lava mo tamaitai faʻaoga e le lava le malosi, filifilia o se masini e mamafa tele ma atonu e le mafai ona faʻatumauina le tu mo se taimi umi pe a manaʻomia le sii i luga o le lima.
Fuafuaga
I le faaopoopo atu i le mamanu matagofie, e tatau ona mafaufauina le tufatufaina o le mamafa o le fana fascia.Afai e paleni le tufatufaina o le mamafa, o le mamafa o le tapulima ma le lima e mafai ona faʻaitiitia i le faʻaaogaina umi.
Le saisai
O le fascia fana e le mafai ona faʻaaogaina pe a le manuia, o lea e tatau ai ona e iloa faʻamatalaga faʻamaonia o le oloa aʻo leʻi faʻatauina, ma e mafai foi ona e faʻatau faʻatauga faʻalautele poʻo se mea e sui ai mea sese i se tau maualuga.


Taimi meli: Me-19-2022